Meppel
KvK: 73829390
info@groenemuggenmeppel.nl

Groene Muggen Meppel

Welkom in Meppel, welkom 'thuis' 

In Meppel is het leven goed.
Dat delen wij graag met iedereen die Meppel komt bezoeken!

Sponsoren

Naast dat wij heel blij zijn met onze grote groep vrijwilligers, zijn wij ook heel blij met onze sponsoren. Dankzij hen kunnen wij doen wat we het liefste doen: bezoekers van Meppel gastvrij ontvangen en hen helpen waar nodig. Bijvoorbeeld met vragen over Meppel of over evenementen en activiteiten in de stad.

Elke dinsdag maken wij samen met de bewoners van het Irenehuis en Reestoord een wandeling door de binnenstad van Meppel. Tijdens deze wandeling maken wij verschillende stops bij ondernemers en horeca. 

We zijn blij en trots te melden dat wij tijdens onze shopochtend met de bewoners bij steeds meer horecaondernemers terecht kunnen voor koffie en lekkers.

Een eervolle vermelding voor de ondernemers kan natuurlijk niet ontbreken.

Herberg ’t Plein – Bloemen Petersen – Riemer Barth Boekhandel – Bakker Bart Meppel – Café de Kansel – Stadscafé Oasis
Bakkerij Steenbergen Meppel – Lunchcafé van Bikkels – LEEF Mode & Accessoires – Bakkerij Berghuis Meppel – Eetcafé de Beurs
Houtman Mode Meppel – Hema Meppel – Buining Mode Meppel – Luxor Meppel – Postkantoor Meppel – Proeflokaal Bregje Meppel

Ook bij onderstaande ondernemers staat er altijd een kleinigheidje voor ons klaar:
Pour Vous Parfumerie – Herenmode Piet Koopmans – Vriend Sport & Fashion – Zuivelhoeve Meppel

Als organisatie kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagd jaar. In korte tijd is onze groep vrijwilligers enorm gegroeid en hebben wij vele nieuwe leden mogen verwelkomen bij de Groene Muggen. Om onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar én om deze stijgende lijn het komende jaar voort te zetten, wilden wij de vrijwilligers graag bedanken. 

Dankzij een aantal ondernemers uit Meppel hebben wij een fantastische goodie bag samengesteld, waar wij hen enorm dankbaar voor zijn!

Een eervolle vermelding voor de ondernemers kan natuurlijk niet ontbreken.

Gemeente MeppelRiemer BarthKruidvatPasveerStadscafé OasisHerberg ’t PleinNew Coast
Piet KoopmansLuxor BioscoopiNEED!TInterstageMeppel voor ElkaarSlijterij Kisjes – Cosmetica (Rick Jakobs)

Een sponsor waar wij altijd op kunnen rekenen is Boerhof Reizen uit Meppel. Boerhof heeft voor de Groene Muggen een touringcar mét chauffeur beschikbaar gesteld, die wij in kunnen zetten tijdens onze reis naar Den Bosch op 1 mei 2019. Op deze dag krijgen wij een kijkje in de keuken van hospitality groep De Blauwe Engelen uit Den Bosch.

Boerhof Reizen
Kleine Oever 4 Meppel
www.boerhofreizen.nl

iNEED!T is hét ontwerpbureau van Meppel. Aan de rand van de historische binnenstad werkt een creatief team aan het ontwerp en de vormgeving van diverse producten. Naast het ontwerpen kunnen zij jouw eindproduct ook drukken of printen. Zo houden zij alles onder één dak en kunnen zij snel leveren. iNEED!T ondersteunt de Groene Muggen op het gebied van Social Media en sponsort deze website.

iNEED!T
Kleine Oever 14 Meppel
www.ineedit.nl 

Dankzij Hagedoorn Electro World Meppel lopen de Groene Muggen er altijd netjes en verzorgd bij! Zij stellen namelijk een strijkijzer én strijkplank beschikbaar en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Hagedoorn
Keizersgracht 27 Meppel
www.electroworld.nl